TUINAANLEG

Kloezeman hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin of past de tuin aan naar uw wensen! Wij denken graag mee over uw tuin. Door middel van duidelijke tuinschetsen, strakke werkplanning en een goede prijs, kunnen wij vrijwel alles realiseren. Wij hebben ervaring met vrijwel elk type tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een siertuin, kindvriendelijke tuin, bostuin, stadstuin of een thema tuin.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

OOK DIT VERZORGEN WIJ

Bestratingen

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van bestrating! Wij straten vakkundig en bestraten zowel particuliere tuinen als complete bedrijventerreinen. De mogelijkheden zijn eindeloos qua stijlen. Wij ontwerpen uw bestrating in de tuin dan ook graag voor u.

vERLICHTING

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van verlichting! Verlichting is een belangrijk onderdeel in uw tuin. De juiste locaties met het juiste type verlichting zorgt ervoor dat uw tuin ook de juiste sfeer heeft in avonduren.

VIJVERS

Kloezeman hoveniers is ervaren in de aanleg van onder andere siervijvers, zwemvijvers en natuurlijke vijvers. Wij luisteren naar uw wensen en voeren de werkzaamheden uit van begin tot eind. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

hekwerken

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van hekwerk of schutting! Hekwerken en schuttingen is een veelvoorkomend werk bij tuinaanleg en wij zijn dan ook ervaren in het zetten- en ontwerpen van hekwerken. Ook voor afrastering van weilanden helpen wij u graag!

beregeningen

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van (automatische) beregening! Dit systeem kan overal in de tuin toegepast worden en met onze kennis slaat het systeem geen enkele plant over. Deze investering is het zeker waard in uw tuin. Het scheelt veel tijd en uitgedroogde planten.

DAKTERRASSEN

Kloezeman hoveniers ontwerpt en realiseert de complete aanleg van een dakterras. Bij een aanleg komt er een hoop kijken. Wij hebben de juiste ervaringen en weten precies waar rekening mee gehouden dient te worden.