TUINONDERHOUD

TUINONDERHOUD PARTICULIEREN

Kloezeman hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin of past de tuin aan naar uw wensen! Wij denken graag mee over uw tuin. Door middel van duidelijke tuinschetsen, strakke werkplanning en een goede prijs, kunnen wij vrijwel alles realiseren. Wij hebben ervaring met vrijwel elk type tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een siertuin, kindvriendelijke tuin, bostuin, stadstuin of een thema tuin.

TUINONDERHOUD BEDRIJVEN

Kloezeman hoveniers is specialist in het onderhouden van het terrein bij uw bedrijf. Wij zijn vakkundige hoveniers en weten exact hoe en wanneer planten gesnoeid moeten worden. Kloezeman hoveniers onderhoudt uw tuin graag naar uw specifieke wensen. Denk hierbij aan onder andere snoeien, onkruid wieden, grondverbetering en het schoonhouden en onderhouden van borders & bestratingen (het hele jaar door).

Wij maken graag een passend voorstel om het terrein van uw bedrijf er netjes en verzorgd uit te laten zien!

BOOMVERZORGING

Kloezeman hoveniers is gecertificeerd in het beklimmen, verzorgen, snoeien en kappen van alle boomsoorten. Met de juiste kennis en materialen doen wij wat goed voor de boom is. Bij snoei- en kapwerkzaamheden zorgen wij ook voor het afvoeren van afvalhout en achteraf leveren wij alles netjes en schoon op.

Jeffrey Kloezeman

KAN IK U VAN DIENST ZIJN?