Welkom in onze webshop

Tuinmarkt Bilthoven & Kloezeman biedt u nu ook de mogelijkheid uw kerstartikelen in onze webshop te bestellen, makkelijk en veilig! Wij leveren uw bestelling op een door u te kiezen bezorgmoment af in Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch & Duin, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Stroe of Putten. Staat de gewenste aflever locatie hier niet tussen? Stuur ons dan een berichtje. Wij nemen dan contact met u op om hier samen een oplossing voor te vinden.

Wilt u uw aanschaf toch liever “live” beoordelen of wilt u de artikelen zelf ophalen, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze Tuinmarkt te Bilthoven.

Tuinmarkt Bilthoven & Kloezeman biedt u nu ook de mogelijkheid uw tuinartikelen in onze webshop te bestellen, makkelijk en veilig! Wij leveren uw bestelling op een door u te kiezen bezorgmoment af in Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch & Duin, Garderen, Voorthuizen, Barneveld, Stroe of Putten. Staat de gewenste afleverlocatie hier niet tussen? Stuur ons dan een berichtje. Wij nemen dan contact met u op om hier samen een oplossing voor te vinden.

Wilt u uw aanschaf toch liever “live” beoordelen of wilt u de artikelen zelf ophalen, dan bent u natuurlijk van harte welkom met onze buitenverkoop bij Tuinmarkt Bilthoven.