Hovenier in Stroe gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren hoveniersbedrijf in de omgeving van Stroe? Zoekt u dan niet verder! Familiebedrijf Kloezeman levert sinds 1982 de beste kwaliteit op het gebied van tuinwerkzaamheden. Kloezeman is gevestigd op twee locaties in Nederland en heeft daardoor een groot werkgebied. De tuinmannen zijn altijd vriendelijk en helpen u graag bij alle soorten tuinwerk.

Wij zijn creatief in groen!

De bussen van Kloezeman Hoveniers

Tuinontwerp

Kloezeman komt graag naar Stroe om ervaring en kennis te delen en voor u de mooiste tuin te ontwerpen. Bij een goed tuinontwerp wordt natuurlijk gedacht aan alle seizoenen, juiste zichtlijnen en de kleuren zoals u die wilt. Ook voor tuinadvies helpen wij u graag op weg!

Tuinaanleg

De hoveniers van Kloezeman maken voor u de mooiste tuinen. Door alle jaren ervaring heeft het bedrijf vrijwel alle typen tuinen aangelegd. Denk hierbij aan een siertuin, kindvriendelijke tuin, bostuin, stadstuin of een thema tuin. Ook dakterrassen is een specialiteit. Bij een tuin op het dak komt veel kijken en om grote problemen te voorkomen moet alles tot in de puntjes worden berekend en uitgevoerd.

Kloezeman realiseert vrijwel alles:

Tuinonderhoud in Stroe

Thuis of bij uw bedrijf

Het onderhoud van uw tuin gaat het hele jaar door. De hoveniers van Kloezeman werken hard, leveren goede kwaliteit af en weten precies hoe een tuin er uit hoort te zijn. U wilt toch ieder seizoen van het jaar een mooie verzorgde tuin? 

Zoekt u een bedrijf die de hele buitenplaats van uw bedrijf verzorgd? Ook dan komt Kloezeman Hoveniers graag naar u toe.

Enthousiast geworden? Wij komen graag naar Stroe!